top of page
  • Foto van schrijverAnne van Schalkwijk

Eerste expositie - limited edition prints

Ik had er al lang over nagedacht, veel over getwijfeld, maar uiteindelijk leek het me een mooi idee om mijn foto's te exposeren. En precies op het moment dat ik de knoop had doorgehakt, kwam Noëlla van GoodPlace2Work met het aanbod om dat bij haar te doen.


Een bescheiden expositie waar ik tien werken voor heb uitgekozen en heb laten printen op prachtig dik barietpapier. Zo bijzonder om de beelden tot leven te zien komen op deze manier: de kleuren en de diepte.


expositie poster Stillevens Anne Kruit

Ik vond het lastig om maar tien werken te kiezen, maar ik denk dat de uiteindelijke selectie goed weergeeft waar ik in mijn foto's naar op zoek ben: schoonheid in het moment, rust, intimiteit. De smalle lijst die ik koos is van warm onbewerkt walnoten hout. Alle aandacht gaat zo naar het beeld, ook vanwege het gebruik van museumglas dat zorgt voor minimale spiegeling en nog meer diepte geeft aan de kleuren.


De prints zijn limited edition (in totaal worden er van elke foto maar 3 gemaakt in deze vorm) in het formaat 40 x 60 cm en kosten 398 euro.

Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat en nog blijer dat ik deze 10 bijzondere stillevens mag exposeren bij GoodPlace2Work, een fijne samenwerkplek en community voor vrouwelijke professionals. Tien werken die nu in het echt te zien en te koop zijn!fine art prints stilleven selectie
selectie van fine art prints

Hierboven een overzicht van acht van de tien werken die ik heb gekozen voor deze expositie. Zonder lijst, want foto's van foto's maken is weer een heel andere skill: de spiegeling, het perspectief, de kleuren. Slechts een paar foto's zijn goed genoeg gelukt om hier te delen. Hopelijk volgen er binnenkort meer. Mocht je geïnteresseerd zijn om een werk te kopen, dan kan je me natuurlijk ook gewoon een berichtje sturen. Leuk om van je te horen!


- Anne -


fine art print oude kommetjes
Vijf oude kommetjes - ingelijste fine art print139 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page